Friday, September 22, 2006

AKAN DATANG !

8 comments:

Anonymous said...

Salam Gayour....semoga suksess ya bang..dalam perjuangan seni

Sahabat lama
Gandum
Singapura...
mistakenidentt@gmail.com

gayour said...

tq my pren. same to u. good luck. moga diberkati, dirahmati Allah sentiasa.amin

mie_hantu_mimpi said...

cayaklah bang.... Presentation abang & Kengkawan kat Cosmopoint betul2 bagus,
nak tanye apesal brother niezam punya blog tak dapat bukak? dia salah tulis ke ari tu... Ape2 pun mudah2an brother Gayour Succes!!!

gayour said...

mie hantu
tq banyak2 la pasal suke kat persembahan sarkas kitorang ari tu. harap ada kebaikannye dan boleh dipraktikkan mana yang boleh. apa hal plak tak bleh bukak/masuk blog brader niezam. lu salah eja/taip ni. apa la lu. ni ambik balik alamat blog beliau - http://www.niezamcomic.com/

dRA_gUNz said...

adEh bro gayour .. Lama dH aku xmenatap karya2 ang! Adeh dlu mS sek kumpul ujang,bsama selamanya dtunggu2 .. Dgn pe katun yg slalu kt page2 blakang 2 .. Cite slayer lah .. Kahkah .. Lps ujang mkn xbrapa dh hlng mood mlanggan .. KiH^kiH .. Bsama selamanya vol 2 aku dh beli .. Yg vol 1 ada stok lg x bro? Yg vol 3 dH kuAR x? KiH kih hidUP gayour uTk sabun fAb! ! Eh?

gayour said...

apa la yang ko mengarut ni wahai encik dra gunz? lantak kat kao la!

M1N4M1 said...

lama betul tak tgk katun ni..last tgk masa zaman kecik2 beli ujang dulu :) ko mmg best arr bro

gayour said...

m1n4m1
terima kasih