Tuesday, July 20, 2010

BAKAT SENI KARTUN

BAKAT SENI KARTUN MERDEKA
09 syaaban 1431h - 21 julai 2010


Peluang baik pada yang rasa boleh lukis dan membuat cerita kartun. Balai Seni Lukis Negara sedang menjalankan PERTANDINGAN BAKAT SENI KARTUN MERDEKA 2010. Biasa pertandingan mencipta/lukis poster yang membosankan, tapi kali ni LUKIS CERITA KARTUN! Masa untuk korang menunjukkan kehebatan idea dan kebolehan melukis kartun. Kata terer lukis kartun. Hadiah boleh tahan. Tengok kat poster kalo nak tau berapa juta hadiah yang disediakan! HEH! Apa tunggu lagi. Layari website rasmi Balai Seni Lukis Negara untuk maklumat lebih lanjut macam mana nak masuk pertandingan ni.

www.artgallery.gov.my
http://www.artgallery.gov.my/web/guest/pertandingan bakat seni
www.karangkraf.com

dari sengeh-sengeh tak buat apa tapi rasa terer lukis kartun, baik masuk pertandingan ni. selamat mencari idea dan melukis kartun!

sahabat bloger semua, minta sampaikan pasal pertandingan ni pada kawan-kawan yang lain ya.

terima kasih

6 comments:

Mazru Majid said...
This comment has been removed by the author.
Mazru Majid said...

koi promote di FB je bro..

deaf_angel said...

harap best2 nye talent dapat dipertengahkan...aku support dan enjoy malay humour magazines jadi aku harap sangat

gayour said...

mazru majid
terima kasih koi ucapkan pada aok!

deaf_angel
yeah! peluang pada siapa yang kata lukis kartun senang untuk membuktikan lukis kartun memang senang dan masa untuk show off!

Kitosia said...
This comment has been removed by the author.
Kitosia said...
This comment has been removed by the author.