Thursday, August 25, 2011

SALAM AIDIL FITRI 1432H

SALAM AIDIL FITRI
1432 HIJRAH - 2001


as salam

selamat bersiap-siap untuk menyambut dan meraikan Aidil Fitri pada semua sahabat.
MAAF ZAHIR DAN BATIN atas segala salah dan silap gua pada semua.

moga selamat, bahagia, diberkati dan dirahmati Allah sentiasa dan masa meraikan Aidil Fitri pada tahun ini.

jangan lupa baca doa naik kenderaan dan bawak la kereta laju-laju asal selamat! kalo bawak perlahan, orang belakang mencarut dan itu la punca jam kat jalan/hiway!
lagi satu, jangan lupa baca doa makan sebelum makan lemang, ketupat, rendang. pas tu makan la laju-laju asal jangan tecekik sudah!

HEH!

ikhlas, telus dan jiwa murni
GAYOUR
26 ramadan 1432h



22 comments:

Mohd "Yob" Aidil Jamaludin said...

Ya! Slamat Haghi "Gayour" "Aidil"fitri buat miker n keluarge juge inche' Mazli.

Dengan uchapan jangan main meriam buloh depan anak bini ok. Demo dengan tujuan mendidik dibenorkan! Hahahaha!

Moga 1 Syawal dirai penuh makna, doa dan takwa, insyaallah

http://kutubkhanahku.blogspot.com

d_LA said...

selamat hari raya encik gayour!!!
semoge berbahagia di hari raye nanti..

Dr. Ben said...

ajar le doa naik kenderaan tu ;)

matakucing said...

salam eid'fitri.. semoga bergumbira

deaf-angel said...

selamat hari raya Gayour

AUR said...

Salam I'dul Fitri bro...

Semoga Ramadhan meninggalkan barakah, Syawal membawa rahmah..

Salah silap terkasar bahasa tatkala menaip2 ni harap dimaafkan ye? Nak mintak halal makan minum mcm pelik pulak...sebab makan sesame pun tak pernah..kekekeh...

gayour said...

yob aidil
meriam buluh? ARGHHHH! feveret teman tu. kalo la buleh main balik, alangkah bestnye.
terima kasih atas ucapan. gitu gak pada encik yop sekeluarga.

d_LA
ya, bahagia di dunia dan akhirat. tq

gayour said...

dr.ben
haha! doktor jalan jauh sampai ke new york dengan selamat, mesti baca doa naik kapatebang kan. heh!
raya kat amerika ke dok?

matakucing
dengan izinNya, pasti gumbira dan bahagia. tq.

gayour said...

deaf_angel
terima kasih atas ucapan yang telus ikhlas dan berjiwa murni encik tu.

AUR
moga kita memperolehi taqwa selepas ramadan. ya,gua maafkan segala salah dan silap sekiranya ada. begitu gak yang gua pohon dari encik aur. maaf zahir batin.

Faiz Rahman said...

Selamat hari raya. maaf zahir dan batin.

gayour said...

faiz rahman
terima kasih. moga encik gumbira dan bahagia!

Q said...
This comment has been removed by the author.
Q said...

selamat hari rayo tuan...

gayour said...

Q
iyo la. terimo kasih yo la

Yati said...

Assalamualaikum. Selamat hari raya. Saya singgah dari blog Krenmaut. Bila nampak nick Gayour, saya teringat dulu masa sekolah menengah, saya suka baca majalah humour Gelihati. Suka baca karya Encik Gayour. :)

gayour said...

yati
terima kasih sudi singgah ke blog gua dan terima kasih kerana penah meminati karya2 gua.

Ubi said...

Assalamualaikum Tuan Mazli,

Selamat hari raya. Lama tak berjumpa. Tapi tak bermakna takde dosa. Mungkin terngumpat atau terfitnah bila lu takde. Kalau ada dosa yang lu tau atau tak tau mohonlah dimaafkan. Kita redha-meredhailah ye...

Ikhlas,
Ubi

p.s - kat rumah aku ada banyak komik kungfu yang bukan aku punya. Aku syak kau tuannya. Dah bungkus siap-siap, kalau singgah Sah Alam nak pulangkan kat kau... :)

zool said...

Selamat Hari Raya bro.. Lama aku tak layan komik Malaya.. Jaga2 rambut.. jangan termasuk dalam kuih ek..
Ops.. minta maaf kalau ada salah dan silap

gayour said...

ubi
waalaikumusalam
tak sangka lu kutuk gua. tapi tak apa, gua dengan telus, ikhlas, jujur dan jiwa murni memaafkan kutukan lu tu.

patut la komik gua banyak ilang, rupanya lu yang rembat! kesalahan berat ni mat! elok sangat la lu pulangkan.

zool
apa hal plak gua nak maafkan lu? lu tak ada salah apa-apa kat gua. tapi tak kisah la, apa ada hal, gua maafkan je la. moga boleh pahala.

selalu gak rambut masuk dalam mulut. ptuih! ptuihh!

hey you hair monster, you're under arrest!

Anonymous said...

from halim ex-iluvislam...
klu bwk laju kene saman plak huhuhu Selamat Hari Raya Aidilfitri...insyaAllah 13/10 ni murid2 thn 6 sekolah sy akan serbu karangkraf hahaha

gayour said...

halim
berani lu bawak murid2 lu melawat kitorang ya. syabas ustaz halim! tahniah! lama lagi tu. maknaknya boleh la gua rancang cuti atau monteng mana2 hari tu. harharhar!

Anonymous said...

hahaha Abg Gayour x jadi la lawatan 13/10 nih.... tapoi takpe dh ditunda ke tarikh lain hehehe.... jaga2 lah yek... sediakan duit raya tuk murid2 tahun 6 sekolah saya yek hahaha
tuk saya xde free gift ke? huhuhu
pesan kat faiz, free gift kerepek boleh diterima...tp sengih dia x leh diterima...tak lena tido la tengok sengih dia hahaha

-halim-