Wednesday, October 05, 2011

PAUTAN BARU


KARIKATUR

08 ZULKAEDAH 1432H – 06 OKTOBER 2011

As salam sahabat semua. Gua telah membuka cawangan/pautan baru iaitu KARIKATUR. Sila klik pautan baru ni untuk maklumat seterusnya kalo berminat.
Sila nikmati dua ilustrasi karikatur ni sebagai ‘umpan maut’ untuk korang klik dan tengok pautan tu. Ada banyak lagi kat situ. HEH!
Terima kasih and thank you!




GAYOUR

15 comments:

Faiz Rahman said...

mmg terbaik la bro. wa mmg suka kerekter metal nih.

deaf-angel said...

I am so loving it.
Thanks Gayour.

Qaseh dalia adelia said...

hebat .. cute je

gayour said...

faiz rahman
ada lagi lebih terer, hebat dan terbaiek lukis karikatur metal dari gua.

deaf_angel
enjoy it bro!

qaseh
cute? tak sesuai langsung kata cute pada metal. ia ganas, kejam, brutal! heh!

matakucing said...

karikatur lu ni gua paling suka part kasut sneakers tu..

gayour said...

matakucing
gua sangat bersungguh melukis kasut kerana ramai kartunis, karikaturis dan ilustrator ambik mudah bahagian tu. enjoy!

Faithcraft said...

lukisan Galder sangat grusom!

gayour said...

faithcraft
enjoy it bro!

Zack2k said...

Itu yang kita tunggu Mr Abang Gayour! Kasi lagi Ultra Motion!

Elven said...

hahahaa dimmu borgir la brader, apsal tak lukis gambar Shagrath skali..? \,,/ :D \,,/

gayour said...

zack2k
iyo la! iyo laa!

elven
bila gua lukis shagrath nanti, lu tanya plak apasal tak lukih count grishnackh, fenriz, nocturno culto, abbath, samoth, faust, cronos, king diamond, attila csihar, dead, euronymous, dani filth, ihsahn, gaahl...blablablaa... bila gua lukis semua, lu tanya plak bila nak lukis blablablablaa....

Dpp.Bank Rakyat.Aziziey said...

Aslm, nk tanya bro gayour, ad lg x koleksi bersama selamanya...

Dpp.Bank Rakyat.Aziziey said...
This comment has been removed by the author.
gayour said...

dpp Bank Rakyat Aziziey
masuk encik, ilang ingatan gua berapa ramai yang tanya pasal koleksi Bersama Selamanya yang telah pupus. yang ada hanya untuk simpanan koleksi gua.

tq kerana bertanya dan sori pasal tak ada. ARGHH!

Unknown said...

Slm..bro ape kate lu lukis komik gna samsung galaxy note and then publish series/mag..ajk member2 sume..leh bt msian book of record wo..silap2 world record :D