Wednesday, February 28, 2007

MPH - ALPHA ANGLE

PROMOSI
MPH ALPHA ANGLE, WANGSA MAJU
16 MUHARRAM 1428 HIJRAH - 04 FEB 2007
Selain promosi kai IPT, kitorangpun pegi gak kat shooping complex dan kedai buku terpilih cam MPH yang buat join promotion dengan kitorang. Diorang jual majalah G3, kitorang datang betemu pembeli/peminat majalah G3 kat MPH. Bagi diorang signature, lukis kartun, karikatur dan amik gambo. Biasak la tu. Kedai MPH petama yang kitorang pegi ialah kat Alpha Angle, Wangsa Maju


ALASAN
Gua sampai lewat walaupun kuar awal pasal jalan jem dan susahnye nak dapat parking. Alasan yang akan trus digunakan dan sentiasa relaven. HEH! Sori la wahai encik Padi dan Kobih Bungo
BELASAH!
Tak disangka, tak diduga... dua orang kartunis freelance majalah G3 iaitu encik UBI ( bediri baju putih ) dan RUDY ( duduk kat kanan tu ) turut datang walaupun tak melukis tanda tidak memberi sokongan. " Gua saje datang... biasak la ni tempat gua lepak, dating masa dulu-dulu '', tegas encik UBI sambil tesengih tak nampak mata. RUDY plak temankan Padi yang takut datang sensorang. Beliaupun takut nak datang sensorang, pasal tu la temankan Padi. Rasa nak belasah jer diorang ni. EEEEEE...!

4 comments:

Faizal said...

siut x bg tau awl2 ... kalau x gua turun sana ... port gua tu

gayour said...

boy scout

ah, sudah la! memang cam tu la selalu. bila tak cakap, tak bagi tau...mesti nak pegi, nak ikut, nak datang. aku tau tempat tu, aku tak buat apapun hari tu, lama dah aku nak pegi tempat tu, tempat aku lepak dulu tu, tempat dating la, apa la..tapi bila ajak, bagi tau, pelawa, jemput mesti tak dapat datang. ada hal la,penat la, kenapa tak bagi tau awal, tak ada akal buat tempat cam tu, jauh nak mampuih... memacam hal lah! lain kali gua bagi tau awal. kalo lu tak datang macam2 hal/alasan... siap la lu! hnhs! hnshh! it's CLOBERIN time!

thesandman said...

Oi...

itu Faizal lain la, nama aku kat sini TheSandman.

NGAHAHAHAH! SALAH ORANG! HUHU!!!

gayour said...

boy scout
ah! tak kisah la sapapun. nama dah sama, kira sama la tu. semua nak kena belasah!