Wednesday, November 14, 2012

SALAM MAAL HIJRAH


MAAL HIJRAH 1434/2012

as salam
ahhh...! lantak la apapun azam korang pada tahun baru hijrah ni. gua
cuma nak ucap, moga sihat untuk melaksanakan tanggungjawap dan bertambah iman!

selamat tahun baru 1434 HIJRAH pada semua.

senyum sentiasa

gayour 1434H2012


12 comments:

bofoyengfeng said...

selamat!!

berteromber said...

Salam Maal Hijrah bro.

Portdy said...

salam 1muharam bro gayourr

gayour said...

boyyengfeng
selamat dunia dan akhirat


berteromber
terima kasih. moga encik gumbira menyambut awal muharram kali ni.

portdy
terima kasih

Rafi said...

salam Maal Hijrah bro gayour

deaf-angel said...

yo bro

best wishes untuk tahun akan datang

gayour said...

rafi
terima kasih. moga kita semua berjaya dan berbahagia dunia akhirat

deaf-angel
gitu gak doa dan harapan pada encik deaf sekeluarga.

Faithcraft said...

Salam Ma'al hijrah...
bro kasi komen skit artworks gua yg cikai ini... hehehe!

http://faithcraftmobile.blogspot.com/2012/11/facebreaker-4-pages-comic.html

gayour said...

faithcraft
ya, gua dah tengok, baca dan komen. eh! bukan komen, tapi kutuk, hina, caci dan pelekeh karya lu tu. harharhar! rasain lu!

Faithcraft said...

hahahhahaha! Tq Otai punya komen kita tak bleh argue. I'm honored! Gayour rules!

Ki To said...

Salam maal hijrah sifu (^_^)d

gayour said...

faithcraft
NO SORRY bout that! HEH!

kito
terima kasih nuu...