Sunday, January 01, 2017

2017


2017-1438H
01 JANUARI 2017
03 RABIUL AKHIR 1438H




moga kuat, gagah, handal, sabar, tak hilang semangat, tak ilang akal
dan betambah iman di tahun 2017. in shaa Allah. amin


KILLKILLKILL!
DIEDIEFRAGINDIEEE!



11 comments:

Rafi said...

Salam 2017 bro gayour.keep on rockin' \m/

berteromber said...

Selamat tahun baru.

deaf-angel said...

Semoga berkarya dengan lebih fuyooo untuk 2017 buat Tuan Tanah blog Gayour.

Suhaili Suhailisulaiman said...

happy bzday abang Gayourock,

PORTDY

myownmind said...

Lobo.. mati terhina di tangan Green Lantern untuk versi New 52 wahahaha,.walaupun artis Robson Rocha kejar balik mood asal rocker Lobo yg diemo jembookan mula2

myownmind said...

Lobo.. mati terhina di tangan Green Lantern untuk versi New 52 wahahaha,.walaupun artis Robson Rocha kejar balik mood asal rocker Lobo yg diemo jembookan mula2

gayour said...

rafi
selamat tinggal 2017. har har harr..

berteromber
moga kita semua selamat di dunia dan akhirat. in shaa Allah. amin

deaf_angel
ya, antara keinginan gua nak siapkan beberapa projek bekaitan lukisan pada tahun 1438H-2017 ni. ada beberapa projek dah tebiar lama. ARGHHHHHHHHHHHHHHHHH!

gayour said...

suhaili suhailisulaiman
syukur alhamdulillah dengan nikmat umur dan kesihatan kurniaanNya. moga kita semua betambah iman dengan usaha kita. In shaa Allah, amin.

myownmind
The Main Man will be back!

myownmind said...

Dah back pun dalam JUSTICE LEAGUE VS SUICIDE SQUAD... tapi yg tue tabesh sebab dia ikut arahan mastermind lain..

myownmind said...

Ehheee aku lupa lak yg Lobo tu mmg bounty hunter.. maafkan hamba..mungkin sbb dia tunjukkn sapa mastermind yg upah dia tu aku rasa xbesh

myownmind said...
This comment has been removed by the author.