Wednesday, December 12, 2012

HANYA KERANA NOMBOR

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN
12 12 12 – 28 MUHARRAM 1434H
   
Hari ini 12 DISEMBER 2012 bersamaan 28 MUHARRAM 1434H adalah hari ulangtahun kelahiran anak lelaki gua Muhammad Khairulanwar. Alhamdulillah, dipanjangkan usia dapat dia merasa, menyambut dan meraikan ulangtahun kelahiran seadanya sekali dalam seumur hidup pada tarikh ini – 12 12 12
   
Alaa… apa nak kecoh, bebelion lagi orang dalam dunia sambut ulangtahun kelahiran pada hari ni.
Ya, benar. Ramai yang sambut ulangtahun kelahiran pada hari ni, tapi mungkin tak ramai yang menyambut ulangtahun kelahiran pada hari ini dengan umurpun genap 12 tahun seperti anak gua. Hari ini Muhammad Khairulanwar genap berusia 12 tahun. TAHNIAH, Khairulanwar! Moga sihat, beriman, jadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat.

Itu saja. Tak la best manapun. Hanya kerana nombor yang menjadi kenangan.
khairulanwar masa hari orentasi tahun satu 2008
 12 12 12 12


13 comments:

Adi Herman said...

Ada member gua cakap yg tarikh 12.12 ialah tarikh harijadi hero Tamil iaitu Rajnikanth...makna nyama anak tuan sama birthday dgn hero tersebut...tahniah!

berteromber said...

Selamat ulang tahun untuk anaknya bro...semoga yang terbaik.

Portdy said...

selamat hari jadi to gayour jr!

gayour said...

adi herman
huh! sivaji the boss?

berteromber
terima kasih

pordy
12 disember 2001 - khairulanwar lahir
12 rabiulawal tahun gajah - Rasulullah S.A.W. lahir

Adi Herman said...

Hehe jangan marah boss...eh boleh simpan rambut panjang ke kat sekolah?

faizal abd fathi said...

perghhh....like father like son...siap rambut panjang tu... happy belated birthday Gayour jr

deaf-angel said...

ada artikel internet pasal satu budak lelaki kat US, dia punye time of birth jugak 12:12pm
Jadi 12.12.12 dia besday ke 12 ngan time 12:12

Ki To said...

Happy besday to anak Sifu... ^_^d ...wah macam mana dia buleh rambut panjang ni sifu..Magic ni..Huhu

Takilala said...

...bangun pagi lihat nombor duluuuu
...jangan sampai lewat ke pejabattt

...nomborrrr..aaaa...ooooo

gayour said...

adi herman
bila masa plak gua marah? ni yang gua marah ni!
mana boleh pelajar lelaki berambut panjang kat sekolah. tu masa hari orentasi, blum potong rambut lagi.

faizal
tq. saja bagi beliau rasa rambut panjang. HEH!

gayour said...

deaf-angel
lagi la hebat budak tu!

Ki To
entah la, cheqpun tak tau cam no boleh lepaih rambut panjang gi sekolah nuuu.

takilala
yeah! nombor. semua ada nombor

Faithcraft said...

rocker mcm bapak dia jgak. :)

gayour said...

faithcraft
masa mula cuti sekolah hari tu, anak gua ni kata kat gua, " nak simpan rambut panjang la cuti sekolah ni bapak". seminggu lepas tu mak dia bawak ke kedai gunting rambut. harharhar! kesian...